Tenten verhuur

Scouting De Lier verhuurt een aantal tenten welke gebruikt kunnen worden op kampen, feestjes of andere evenementen. Op deze pagina vindt u alle informatie over de tenten die Scouting De Lier verhuurt. Neem contact op met materiaalverhuur@scoutingdelier.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Patrouilletent

Dit is de oude vertrouwde tent voor elke Scoutinggroep. Deze tenten worden het meest gebruikt bij Scouting De Lier als slaaptent tijdens kampen. De tent is geschikt voor 6 personen en is aan beide kanten voorzien van een ingang die afsaluitbaar zijn door middel van ritssluitingen. Voor en achter zijn er ook 2 afdekbare ventilatieramen aanwezig.

Patrouilletent
Slaaptent
Extra zwaar katoen/polyester doek.
Breedte: 2,4 meter
Hoogte midden: 2,0 meter
Hoogte zijkant: 0,7 meter
11 tenten beschikbaar
Weekendprijs: €20,-
Weekprijs: €40,-
Borg: €50,-

Bostent

Deze bostent wordt binnen onze Scouting De Lier vaak gebruikt als kook- en opslagtent. De tent kan goed worden geventileerd, omdat er veel (open) ramen in zitten. Hij is waterdicht en kan daarom ook gebruikt worden als slaaptent voor grotere groepen. Daarnaast zijn er extra tussenstukken beschikbaar, waarmee de tent 2 meter langer gemaakt kan worden.

Bostent
Basecamp 500 bostent
Groeps-slaaptent / kooktent / opslagtent
Extra zwaar katoen/polyester doek
Waterdicht en
rot- en schimmelwerend
Breedte: 5,0 meter
Hoogte midden: 3,0 meter
Hoogte zijkant: 2,0 meter
4 tussenstukken (2m) beschikbaar
4 tenten beschikbaar
Weekendprijs: €50,-
Weekprijs: €100,-
Borg: €100,-

Bar-/Feesttent

Deze tent wordt ieder jaar gebruikt als scoutingbar(tent) in de Lierse feestweek. Naast zijn functionaliteit als bartent, is deze tent ook prima geschikt als slaaptent voor grote groepen (+/- 18 personen). Het is een stevige tent. Het dak bestaat uit 1 geheel en de zijkanten moeten apart ingeschoven worden. Het is ook mogelijk om (delen van) de zijkant open te laten. (Een betere foto volgt nog)

Bar-/Feesttent
Dik stevig zeildoek
Lengte: 8,0 meter
Breedte: 4,0 meter
Hoogte midden: 2,8 meter
Hoogte zijkant: 2,0 meter
1 tent beschikbaar
Weekendprijs: €100,-
Weekprijs: €200,-
Borg: €100,-

Keukenzeilen

Het keukendak is een doek die gespannen wordt over 2 palen en een nokkenlat, waardoor er een overdekte ruimte ontstaat. Scouting De Lier gebruikt de keukenzeilen om onder te koken en eten, maar deze tent is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden. Zo kan deze tent ook als voorluifel fungeren voor de patrouilletent, gezien de vereenkomstige afmetingen.

Keukenzeil
Open tent
Extra zwaar katoen/polyester doek
Breedte: 2,4 meter
Hoogte midden: 2,0 meter
4 tenten beschikbaar
Weekendprijs: €15,-
Weekprijs: €30,-
Borg: €20,-

Huren?

Wil je een van de bovenstaande tenten huren, of heb je nog wat extra informatie nodig?
Neem dan contact met ons op via: materiaalverhuur@scoutingdelier.nl

Wij verhuren ook andere materialen, zoals kano's, gasstellen en GPS-en. Liever een dak boven je hoofd? Huur ons clubgebouw!