Kano / materiaal verhuur

Scouting De Lier verhuurt niet alleen het clubgebouw en tenten, maar ook een aantal materialen, kano's en kajaks. Hier vindt je de informatie die je nodig hebt. Neem contact op met materiaalverhuur@scoutingdelier.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden. Deze materialen en kano's/kajaks zijn ook te huur in combinatie met het clubgebouw.

Gasstel

Dit 4 pits gasstel wordt meestal gebruikt door de Scouts om dagelijks op te koken tijdens de kampen. Bij elk gasstel hoort een gasfles en koppelstukken, welke uiteraard standaard ook worden meegeleverd.

Beschikbaarheid: 4 gasstellen met 4 pitten. 2 gasstellen met 3 pitten (ivm missende pit)
Weekendprijs: €5,-
Weekprijs: €10,-
Borg: €20,-

Patrouilletent

Kano's / kajaks

Zoek je een leuke sportieve groepsactiviteit? Dan is kanovaren iets voor jou!

Scouting De Lier heeft een aantal 1-, 2- en 4-persoons kano's/kajaks. Overleg de mogelijkheden van het huren door contact met ons op te nemen.

Bostent

GPS apparaten

Meer informatie hierover volgt.

Bar-/Feesttent

Huren?

Wil je een van de bovenstaande materialen huren, of heb je nog wat extra informatie nodig?
Neem dan contact met ons op via: materiaalverhuur@scoutingdelier.nl

Ga je op kamp? Wij verhuren ook tenten en ons clubgebouw!