Esta's 3 - 10 tot 12 jaar

Bij de Esta's 3 worden kinderen elke opkomst weer uitgedaagd! Kinderen van 10 tot en met 12 jaar doen hier elke vrijdagavonduur gave activiteiten. Zij doen stoere en actieve spellen, maken prachtige dingen of ontdekken échte scoutingtechnieken, zoals veilig met een zakmes omgaan en zelf een kampvuur maken. De Esta 3 groep is relatief nieuw en is opgericht als extra stap tussen de Esta's 2 en de Scouts. Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van een ervaren leidingteam. Wil je weten of Scouting iets voor jou/voor uw kind is, verwelkomen wij je graag bij de Esta's 3!

De Esta's 3 gaan in oktober een weekendje kamperen bij ons eigen clubgebouw. Rond april gaan ze samen met de Esta's 1 en 2 op weekend naar een gebouw in de regio. Ook gaan ze samen met hen op zomerkamp aan het begin van de zomervakantie. Voor deze gave week gaan ze dan naar een scoutinggebouw die wat verder in het land zit.

De Esta’s 3 hebben elke vrijdagavond opkomst van 18:30 tot 20:00 uur.

E-mailadres: estas3@scoutingdelier.nl

Ben je benieuwd geworden naar wat we allemaal doen bij de Esta's 3? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je mag drie keer gratis komen kijken of scouting iets voor jou/uw kind is!

Leiding